Raikan Perayaan Hingga 90% Potongan Harga di Shopee


Mudah Murah & Cepat dengan Shopee

Mood beraya datang lagi..hehe siapa tak teruja kan bila nak cuti raya Tahun Baru Cina yang memangi ramai dok tunggu kot2 dapat angpau hihihihi teringin jugak sebab dah lama tak dapat angpau haha.  Apa yang menarik bila sambutan Raya Cina ni ada makan besar, tarian singa dan yang pasti kunjung mengunjungi dan sebagai rakyat Malaysia memang ni la amalan kita mengunjungi sahabat atau mungkin saudara berbangsa Cina ni. Bila nak perayaan ni tiba ramai mula bershopping kat Shopee ni..ni fakta bukan auta ok.
Sempena perayaan Tahun Baharu Cina akan datang ini dan trend e-Dagang yang semakin popular di Malaysia, Shopee; platform e-Dagang terkemuka di Asia Tenggara dan Taiwan, telah menyaksikan peningkatan sebanyak 32% dalam jumlah carian produk di Shopee dalam kalangan rakyat Malaysia sepanjang tempoh perayaan ini. Kempen Wang Bersama Shopee yang dilancarkan sejak 15 Januari yang menawarkan potongan harga sehingga 90% dan hadiah kemenangan berjumlah lebih daripada RM1 juta, dah semakin ramai orang Malaysia memilih untuk membeli-belah di Shopee lebih-lebih lagi dengan persiapan sempena Tahun Baharu Cina.“Aktiviti membeli-belah selalunya meningkat semasa musim perayaan, dan Tahun Baharu Cina tidak ketinggalan. Tahun ini, kami menyedari lonjakan dalam bilangan carian dalam talian di Shopee apabila kita menghampiri Tahun Baharu Cina, yang menunjukkan peningkatan trend pengguna yang memilih untuk membeli-belah secara dalam talian bagi musim perayaan. Ini petanda baik yang sejajar dengan inisiatif kerajaan untuk memacu sektor e-Dagang di Malaysia. Shopee menyediakan platform yang pantas, mudah dan selamat untuk membeli-belah dan dengan insentif Penghantaran Percuma ke Seluruh Malaysia dan Komisyen Sifar (0), rakyat Malaysia boleh menikmati aktiviti beli-belah di Shopee yang mudah dan menjimatkan,”

 Ian Ho, Pengarah Urusan Serantau Shopee berkata "Korang mesti tau kan sebab kita lebih kurang sama jer kan bila nak beraya mesti godek-godek kat Shopee tu berkenaan Pakaian Wanita; Mobil & Gajet; Permainan, Kanak-kanak & Bayi; Kasut Wanita dan Beg Wanita dan ni la carian paling popular sempena Tahun Baharu Cina bagi tahun 2018 ni tau. Betul kan?"
Oleh yang demikian Carian Dalam Talian di Platform Shopee Meningkat Sebanyak 32% Sempena Perayaan Tahun Baharu Cina


Potongan harga dan promosi hebat untuk pelbagai produk sempena Kempen WangBersama Shopee pun dilanjutkan sehingga 25 Februari dengan pilihan lebih daripada 6 juta produk yang ditawarkan oleh lebih 200,000 usahawan di Shopee Malaysia.  Jadi korang boleh penuhi keperluan membeli-belah sempena musim perayaan ini.  Jangan lupa, teruskan bermain permainan Fortune Ang Pao untuk memenangi Tiket Emas dan hadiah utama berbentuk wang tunai berjumlah RM8,888.
Seterusnya, Shopee akan melancarkan Kempen Hari Gaji daripada 26 hingga 28 Februari yang akan membariskan pelbagai tawaran hebat bagi pelbagai jenama terkemuka termasuklah Jualan Murah Komputer Riba Shopee dengan jenama popular seperti Acer, ASUS, Dell dan Lenovo.

Laman Web : www.shopee.com.my

Facebook : shopeeMY

Instagram : shopee_MY

Buat yang belum muat turun aplikasi PERCUMA Shopee tu buat la sekarang menerusi App Store atau Google Play.

#WangWithShopee

Mengenai Shopee
Shopee adalah platform e-Dagang terulung di Asia Tenggara dan Taiwan. Platform ini direka khusus untuk rantau ini, memberikan pengguna pengalaman membeli-belah yang mudah, selamat dan cepat dengan sokongan pembayaran dan logistik yang kukuh.

Shopee akan terus meningkatkan prestasi platformnya dan menjadi destinasi e-Dagang pilihan di rantau ini. Shopee mempunyai pilihan produk yang pelbagai dari kategori seperti elektronik, perkakas rumah, kesihatan & kecantikan, bayi & permainan, fesyen dan peralatan kecergasan.

Shopee, sebuah syarikat Sea, mula dilancarkan di Singapura sejak 2015 dan telah berkembang ke Malaysia, Thailand, Taiwan, Indonesia, Vietnam dan Filipina. Sea merupakan peneraju dalam industri hiburan digital, eDagang dan perkhidmatan kewangan digital di rantau Asia Tenggara dan Taiwan. Misi Sea adalah untuk menaiktaraf kualiti kehidupan pengguna dan perniagaan kecil menerusi penggunaan teknologi dan telah disenaraikan di Bursa Saham New York (NYSE) dengan simbol SE. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.shopee.com.myhttps://shopee.com.my

Comments

  1. Shopping santai di Shopee memang best dan sangat menarik... LeYa suka dan teruja shopping sini..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Disarankan Boikot | Polis Evo 2 Bukan Biasa-Biasa

3 Siri Animasi Era 90an Yang Pertama Tular Di Malaysia

Haruharu | Produk Kecantikan Dari Korea Dengan Teknologi Penapaian Menangani Masalah Kulit Wanita & Lelaki