KOLEKSI KASUT DENGAN KUALITI TERBAIK HANYA DI HYPERSHOE KIP MALL BANGI


Jom shopping di Hypershoe
"Langkahku Langkahmu"
Baru-baru ni chantek pergi ke majlis pelancaran cawangan baru Hypershoe di KIP Mall Bangi. Memang happening majlis pelancaran pada hari itu. Chantek teruja dengan kasut-kasut yang ada disitu. Apalagi chantek pun ambil peluang untuk membeli kasut baru. Tambahan pula pada hari pelancaran itu, terdapat koleksi kasut yang ditawarkan dengan HARGA RM1!!!!!!...senang sahaja beli mana2 koleksi kasut di Hypershoe KIP Mall Bangi dan dapatkan kasut kedua dengan harga RM1 sahaja. Murahkan bestkan...


Sekitar majlis pelancaran

Chantek nak cari kasut sandal yg simple dan sesuai untuk aktiviti di hujung minggu macam window shopping. So pusing-pusing dalam tu rambang mata dibuatnya. Daripada nak beli kasut sendiri habis dengan kasut Cik Abang pun chantek beli jugak sebab design memang cantik-cantik tapi harga sangat mampu milik. Selain kasut wanita Hypershoe juga mempunyai koleksi kasut lelaki dan koleksi kasut kanak-kanak. 

Rambang Mata dengan koleksi kasut yang ada

               Pilihan kasut lelaki

Hypershoe telah ditubuhkan pada tahun 1996 lagi dan seiring dengan kematangan usianya Hypershoe menyediakan pilihan kasut yang menarik, selesa dengan harga yang berpatutan dan menjanjikan kualiti terbaik. Koleksi-koleksi kasut di Hypershoe adalah terdiri daripada jenama 
Mix point + MP Sport (Men shoe) + MP Sport (Women Shoe) - Vetini + (Women shoe) - MP Kids (kids shoe) + (School Shoe).


Antara koleksi MP Kids

Antara koleksi Vetini

Antara koleksi Mix Point

Seronok berada di outlet terbaru Hypershoe ni sebab pekerja-pekerja di sini sangat ramah dan sedia membantu chantek dan pelanggan-pelanggan lain yang ada untuk membuat pilihan. Kedai pun berhawa dingin jadi chantek pun rasa sangat selesa walaupun berada lama di dalam kedai. 


Layanan mesra staff Hypershoe kepada pelanggan
 Bagi yang tidak berpeluang untuk datang ke outlet di KIP Mall Bangi ni jangan risau sebab Hypershoe mempunyai 32 cawangan di seluruh Malaysia. Lebih memudahkan pelanggan Hypershoe untuk mencari oulet yang terdekat dengan anda boleh cari di link Hypershoe outlet https://www.hypershoe.com.my/outlet-locations
Bagi yang berdekatan boleh walkin ke sini di alamat Lot M-02, M-03, M-04, M-05, G-05/2, KIP Mall Bangi, No 1, Jalan Medan Bangi, Off Persiaran Kemajuan, Seksyen 6, Bandar Baru Bangi, 43650 Selangor. Mungkin ada yang kekangan masa atau lebih suka shopping sambil golek-golek atas katil boleh saja shopping melalui Hypershoe Official Website https://www.hypershoe.com.my/ 

Tunggu apa lagi jom serbu kedai kasut Hypershoe dengan anda, dapatkan kasut berkualiti terbaik dengan harga berpatutan. Rancang mulai sekarang untuk keperluan sekolah anak-anak tahun hadapan atau mungkin untuk menghadiri majlis-majlis penting.

Happy Shopping, Save Money



Website : Hypershoe




New Outlet KIP Mall Bangi

Lot M-02, M-03, M-04, M-05, G-05/2, 
KIP Mall Bangi, 
No 1, Jalan Medan Bangi, Off Persiaran Kemajuan, 
Seksyen 6, Bandar Baru Bangi, 
43650 Selangor  

Comments

  1. Hey, another new place to explore. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
    Replies
    1. WC...don't forget to try their collection...u will be happy..tq

      Delete
  2. Nice collection, the pricing is also very affordable :)

    ReplyDelete
  3. So many types of shoes for everyone in the family. They look like very good quality shoes, too!

    ReplyDelete
  4. Sempat pergi haritu. Rambang mata betul tengok koleksi kasut deorang.

    ReplyDelete
  5. oh wow.. so many beautiful shoes.. it's been a while since I bought any shoes... I WANT some now...

    ReplyDelete
  6. if the quality is good, and looks great as well, why not! if it's affordably priced, even better :)

    ReplyDelete
  7. Harga berpatutan hypershoe ni..aritu dah terbeli slipper anak2 juga..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, kasut rays tahun ni pun beli do hypershoe jerk..Ada freegift lg

      Delete
  8. Koleksi & pattern byk gila laa.. Even men shoes also many plenty of designs. Must be hard to make decision when shopping there.

    xx
    Puiyeesss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pendek kata rambang mata dan semua jenis kasut Ada Kat situ

      Delete
  9. Wah RM 1 jer! Memang berbaloi la!

    ReplyDelete
  10. Decisions decisions when shopping! I enjoyed the photos in the blog. Maybe I should use Google translate

    ReplyDelete
  11. Oh wow. Never knew with such prices design pun bagus!

    ReplyDelete
  12. This hyper shoe has a nice quality and excellent shoes to be offered to their buyers. I hope that Hyper shoe will have a main store in our place.

    ReplyDelete
  13. Their shoes look good!! Is this just one brand? Or they're carrying a lot of brands? Thank you!
    http://www.heymamacoi.com

    ReplyDelete
  14. Bahagia bila tengok kasut banyak pilihan. Jadi sedih sebab susah cari saiz dan akhirnya gembira bila jumpa yang ada saiz. Hehe. Itu lah saya.

    ReplyDelete
  15. This surely looks like a shoppers paradise. Something that my wife would dearly love to check out!

    ReplyDelete
  16. Kasut baru...cantiknye. Saya sgt susah beli kasut sbb kaki cacat sket.

    ReplyDelete
  17. Wow! Those shoes are amazing! I think I need to go check them out!

    ReplyDelete
  18. These are really nice and beautiful FASHION COLLECTIONS. Those shoes are awesome, I love check and visit this HYPERSHOE

    ReplyDelete
  19. just what I need as my sandals just break. Yeah so sad it break half way when I was walking, lucky car has a spare shoes to wear. Shall visit this store soon for the shoes!

    ReplyDelete
  20. I really like the design of the pump shoes. It looks comfortable and perfect for everyday wear. My favorite is the silver color ones. So pretty!

    ReplyDelete
  21. The shoes collection is really classy! It's perfect for all ages also =) I love the one you try on!

    ReplyDelete
  22. wahhh... boleh tahan cantik jugak kasutnya ya... harus pergi jenguk ni :))

    ReplyDelete
  23. Cantik kasut, murah tak harganya. Ni jenis tahan lama kan

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kopi Kampung Homemade Ibu Mertuaku

Disarankan Boikot | Polis Evo 2 Bukan Biasa-Biasa

Serendah RM10 | Kempen Tabung Didik PPZ-MAIWP Tanam Didikan Patuh Syariah